[the-subtitle]

Fietstours door Rome

Ontdek Rome op een unieke en Hollandse manier met een georganiseerde fietstour. De fiets is de ideale manier om in een korte tijd alle hoogtepunten van Rome te bekijken samen met een ervaren Nederlandstalige gids. In Rome zijn er veel speciale fietszones te vinden en overal in de stad liggen fietspaden waardoor het erg veilig is om het centrum van Rome per fiets te gaan ontdekken.

De fietstours in Rome worden georganiseerd door Baja Bikes, een Nederlandse organisatie die fietstours en wandeltochten organiseert in Rome en meer dan 50 andere steden ub Europa en de rest van de wereld. In Rome heb je bij Baja Bikes de keuze uit maar liefst tien verschillende fietstours. Alle fietstours worden begeleid door Nederlandse of Engels sprekende gidsen die de Italiaanse hoofdstad als geen andere kennen omdat ze zelf ook in Rome wonen. De fietstochten in Rome zijn speciaal ontwikkeld om in een korte tijd zoveel mogelijk hoogtepunten van Rome te kunnen zien. Zo zie je onder andere het Colosseum, de Spaanse Trappen, de Trevifontein en Vaticaanstad. Kijk voor het complete aanbod van fietstours op de website van Baja Bikes.

Zelf een fiets huren in Rome

Wil je liever zelf op pad gaan door Rome en op je eigen tempo de hoogtepunten van Rome gaan ontdekken? Huur dan zelf een fiets en ga op pad in de Italiaanse hoofdstad. Er zijn in Rome diverse mogelijkheden om een fiets te huren. Zo kun je kiezen voor een normale fiets, maar het is ook mogelijk om een elektrische fiets te huren om Rome te gaan ontdekken. Een elektrische fiets is geen overbodige luxe aangezien er in Rome diverse straten zijn te vinden waar het hoogteverschil redelijk kan zijn en je met een normale fiets moeite moet doen om omhoog te fietsen. Op onze fiets huren in Rome pagina kun je alle opties vinden voor het huren van een fiets in Rome.

Fietstour in Rome reserveren

Het is noodzakelijk om je fietstour door Rome vooraf te reserveren. Dit kun je doen via de website van Baja Bikes en vervolgens kies je de tour in Rome welke je wilt gaan boeken. Mocht je onverhoopt toch niet mee kunnen doen met de fietstour in Rome dan kun je de tour kosteloos annuleren of omboeken. Regent het tijdens je stedentrip in Rome? Ook dan kun je de tour annuleren of de fietstour verplaatsen naar een andere datum.

Je betaalt verder geen boekingskosten en je dient de tour aan het begin van de fietstour contant in euro’s af te rekenen bij de gids. Alle fietstochten door Rome beginnen centraal in het centrum van Rome, de exacte startlocatie kan verschillen per tour. Maar ongeacht welke tour je kiest, je ziet de Italiaanse hoofdstad altijd op een unieke manier!

Fietsen in Rome

Highlights van Rome fietstour

Wil je in een korte tijd alle hoogtepunten van Rome langs zien komen? Dan is de highlights van Rome fietstour iets voor jou. Met deze fietstocht door Rome krijg je alle hoogtepunten van Rome te zien en verteld de Nederlandstalige gids alles wat je moet weten over Rome en de vele bezienswaardigheden in de stad. Tijdens de Rome fietstour fiets je onder andere langs het Colosseum, de Trevi Fontein, de Spaanse trappen, Piazza Navona, Circus Maximus, het Pantheon, Piazza Venezia en kun je het Forum Romanum bezoeken. Daarnaast krijg je ook handige tips over restaurants, cafe’s en leuke plekjes in Rome.

Kosten van de fietstour
De drie uur durende fietstour door Rome kost 27,50 euro per persoon, voor kinderen tot 16 jaar kost de tour 22,50 euro. De prijs is inclusief het gebruik van de fietsen en begeleiding met een Nederlandstalige gids. De fietstour door Rome kun je eenvoudig online te reserveren via de website van Baja Bikes. De tour met Nederlandse gids wordt dagelijks georganiseerd om 09:45 en 15:00 uur.

Je kunt de tour kosteloos annuleren of wijzigen. Voor kinderen vanaf acht jaar zijn er speciale kinderfietsen beschikbaar, een kinderzitje tot 25 kilo is gratis. Het is ook mogelijk om een elektrische fiets te huren, dit dien je vooraf aan te geven en kost 20 euro per persoon extra.

Klik hier om de Rome highlights fietstour online te reserveren

Rome met kinderen fietstour

Ontdek Rome op de fiets samen met je kinderen tijdens deze speciale fietstocht voor kinderen. De fietstour voor kinderen duurt drie uur en is een aanrader voor iedereen die een bezoek brengt aan Rome met kinderen ouder dan 8 jaar. Als je kleine kinderen hebt kun je die ook meenemen dankzij het gratis kinderzitje. De fietstocht is vergelijkbaar met de Highlights van Rome tour, maar gaat op een rustiger tempo zodat de kinderen het tempo ook goed bij kunnen houden.

Met deze fietstocht door Rome krijg je alle hoogtepunten van Rome te zien en verteld de Nederlandstalige gids alles wat je moet weten over Rome en de vele bezienswaardigheden in de stad. Tijdens de Rome fietstour fiets je onder andere langs het Colosseum, de Trevi Fontein, de Spaanse trappen, Piazza Navona, het Pantheon, Piazza Venezia en Forum Romanum.

Kosten van de fietstour
De drie uur durende fietstour door Rome met kinderen kost 27,50 euro per persoon, voor kinderen tot 16 jaar kost de tour 22,50 euro. De prijs is inclusief het gebruik van de fietsen en begeleiding met een Nederlandstalige gids. De fietstour door Rome kun je eenvoudig online te reserveren via de website van Baja Bikes. De tour met Nederlandse gids wordt dagelijks georganiseerd om 09:45 en 15:00 uur.

Je kunt de tour kosteloos annuleren of wijzigen. Een kinderzitje tot 25 kilo is gratis. Het is ook mogelijk om een elektrische fiets te huren, dit dien je vooraf aan te geven en kost 20 euro per persoon extra.

Klik hier om de Rome met kinderen fietstour online te reserveren

Fietsen in Rome en fietstours in Rome

Studenten fietstour Rome

De studenten fietstocht door Rome is de ideale tour voor studenten en scholieren met een speciaal studententarief. Voor docenten is de tour zelfs helemaal gratis! Deze tour is uitermate geschikt voor scholen en leerlingen van het voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs. Maar ook voor universiteiten is dit de ideale manier om Rome te ontdekken op een ontspannen en leerzame manier.

De tour start in het centrum van Rome en gedurende drie uur passeer je alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad. Tijdens de tour leer je ondertussen ook een aantal verborgen stadsgeheimen kennen en krijg je nuttige informatie over de bezienswaardigheden in de Italiaanse hoofdstad.

Kosten van de fietstour
De drie uur durende fietstour door Rome heeft een voordelige prijs van 19,50 euro per persoon en is inclusief het gebruik van de fietsen en begeleiding met een Nederlandstalige gids. De studenten fietstour door Rome kun je eenvoudig online te reserveren via de website van Baja Bikes. De tour met Nederlandse gids wordt dagelijks georganiseerd om 14:00 uur.

Klik hier om de Rome studenten fietstour online te reserveren

Rome Panoramische Fietstour

Met de panoramische Rome fietstour zie je de Rome vanaf bovenaf. De tour start in het centrum van de stad maar al snel zul je in de heuvels van de stad fietsen. Vanuit de heuvels heb je een uniek uitzicht over de stad en zie je de mooiste plekjes van Rome vanaf grote hoogte.

De fietstocht brengt je onder andere langs het presidentieel paleis Quirinale (met uitzicht op St. Peter), de Trevi Fontein, Sant’ Angelo, Tibereiland, de drie-eenheid van de bergen (uitzicht op de Piazza di Spagna) en de Pincio terras (uitzicht op de stad) en Villa Borghese. In tegenstelling tot de andere fietstochten duurt de panoramische fietstocht vier en een half uur. De tocht is niet echt geschikt voor mensen die weinig fietsen aangezien je de heuvels in gaat.

Kosten van de fietstour
De 4,5 uur durende panorama fietstour door Rome kost 49,- euro per persoon, voor kinderen tot 16 jaar kost de tour 22,50 euro. De prijs is inclusief het gebruik van de fietsen en begeleiding met een Nederlandstalige gids. De panoramische fietstour door Rome kun je online reserveren via de website van Baja Bikes. De tour met Nederlandse gids wordt dagelijks georganiseerd om 09:00 of 09:45 uur.

Klik hier om de panoramische fietstour online te reserveren

Fietsen in Rome en fietstours in Rome

Privé fietstocht door Rome

Ben je met een grote groep in Rome of wil je zonder andere mensen een fietstocht door Rome maken? Dan kun je kiezen voor een privé fietstour door Rome. De gids staat tijdens deze privé tour door Rome open voor speciale verzoeken waardoor het mogelijk om de tour helemaal naar jouw eigen wens in te vullen. Ideaal als je bijvoorbeeld op vriendenweekend, familie uitje, bedrijfsuitje of vrijgezellen weekend bent in Rome.

Samen met een Nederlandstalige privé gids ga je op pad in Rome. Tijdens de Rome fietstour fiets je samen met de gids o.a. langs het Colosseum, de Trevi Fontein, de Spaanse trappen, Il Parlamento, Piazza Navona, het Pantheon, Piazza Venezia, Forum Romanum, Circus Maximus en Campo de Fiori.

Kosten van de fietstour
De privé fietstocht door Rome is te boeken vanaf 45 euro per persoon. Bij twee personen kost de tour 75 euro per persoon, als je met vier personen gaat is het 49 euro per persoon. De privé fietstour door Rome kun je eenvoudig online reserveren via de website van Baja Bikes. De tour met Nederlandse gids wordt dagelijks georganiseerd om 14:00 uur.

Klik hier om de privé fietstour online te reserveren

Overige fietstochten in Rome

Naast de bovenstaande fietstours in Rome worden er nog een aantal fietstochten en wandeltochten in en rondom Rome georganiseerd. Onder andere een combinatie van een fiets- en wandeltocht, een fietstocht met elektrische fietsen en een culturele fietstour behoren tot de mogelijkheden.

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van een aantal andere fietstochten door Rome en fietstours met een e-bike door Rome. Voor het complete aanbod van fietstochten in Rome kun je een kijkje nemen op de website van Baja Bikes of de website van GetYourGuide.

Omschrijving fietstour door Rome Prijs per persoon
Fietstocht van 2 uur langs bezienswaardigheden 23 euro p.p. Online reserveren
Rome avondrit per elektrische fiets 44 euro p.p. Online reserveren
Ontdek Rome: fietstocht van 3 uur 45 euro p.p. Online reserveren
3,5 uur durende Rome fietstocht met kleine groep 49 euro p.p. Online reserveren
Op een elektrische fiets langs de highlights 54 euro p.p. Online reserveren
E-Bike Hoogtepunten Ervaring met voedselproeven 55 euro p.p. Online reserveren
Halve dag panoramische tour per elektrische fiets 55 euro p.p. Online reserveren
Rome e-bike nachttour met eten en wijn proeven 59 euro p.p. Online reserveren
Film La Grande Belleza tour met elektrische fiets 60 euro p.p. Online reserveren
Fietstocht van 3 uur door Rome 67 euro p.p. Online reserveren
Fietstocht van 4 uur door centrum Rome 75 euro p.p. Online reserveren
Hoogtepunten per fiets + rondleiding door het Colosseum 75 euro p.p. Online reserveren
Rome by Night: privétour met pizza en fiets 100 euro p.p. Online reserveren
Rome privétour van 3 uur per fiets 100 euro p.p. Online reserveren

Ontdek Rome op een unieke en Hollandse manier met een georganiseerde fietstour. De fiets is de ideale manier om in een korte tijd alle hoogtepunten van Rome te bekijken samen met een ervaren Nederlandstalige gids. In Rome zijn er veel speciale fietszones te vinden en overal in de stad liggen fietspaden waardoor het erg veilig is om het centrum van Rome per fiets te gaan ontdekken.

De fietstours in Rome worden georganiseerd door Baja Bikes, een Nederlandse organisatie die fietstours en wandeltochten organiseert in Rome en meer dan 50 andere steden ub Europa en de rest van de wereld. In Rome heb je bij Baja Bikes de keuze uit maar liefst tien verschillende fietstours. Alle fietstours worden begeleid door Nederlandse of Engels sprekende gidsen die de Italiaanse hoofdstad als geen andere kennen omdat ze zelf ook in Rome wonen. De fietstochten in Rome zijn speciaal ontwikkeld om in een korte tijd zoveel mogelijk hoogtepunten van Rome te kunnen zien. Zo zie je onder andere het Colosseum, de Spaanse Trappen, de Trevifontein en Vaticaanstad. Kijk voor het complete aanbod van fietstours op de website van Baja Bikes.

Zelf een fiets huren in Rome

Wil je liever zelf op pad gaan door Rome en op je eigen tempo de hoogtepunten van Rome gaan ontdekken? Huur dan zelf een fiets en ga op pad in de Italiaanse hoofdstad. Er zijn in Rome diverse mogelijkheden om een fiets te huren. Zo kun je kiezen voor een normale fiets, maar het is ook mogelijk om een elektrische fiets te huren om Rome te gaan ontdekken. Een elektrische fiets is geen overbodige luxe aangezien er in Rome diverse straten zijn te vinden waar het hoogteverschil redelijk kan zijn en je met een normale fiets moeite moet doen om omhoog te fietsen. Op onze fiets huren in Rome pagina kun je alle opties vinden voor het huren van een fiets in Rome.

Fietstour in Rome reserveren

Het is noodzakelijk om je fietstour door Rome vooraf te reserveren. Dit kun je doen via de website van Baja Bikes en vervolgens kies je de tour in Rome welke je wilt gaan boeken. Mocht je onverhoopt toch niet mee kunnen doen met de fietstour in Rome dan kun je de tour kosteloos annuleren of omboeken. Regent het tijdens je stedentrip in Rome? Ook dan kun je de tour annuleren of de fietstour verplaatsen naar een andere datum.

Je betaalt verder geen boekingskosten en je dient de tour aan het begin van de fietstour contant in euro’s af te rekenen bij de gids. Alle fietstochten door Rome beginnen centraal in het centrum van Rome, de exacte startlocatie kan verschillen per tour. Maar ongeacht welke tour je kiest, je ziet de Italiaanse hoofdstad altijd op een unieke manier!

Fietsen in Rome

Highlights van Rome fietstour

Wil je in een korte tijd alle hoogtepunten van Rome langs zien komen? Dan is de highlights van Rome fietstour iets voor jou. Met deze fietstocht door Rome krijg je alle hoogtepunten van Rome te zien en verteld de Nederlandstalige gids alles wat je moet weten over Rome en de vele bezienswaardigheden in de stad. Tijdens de Rome fietstour fiets je onder andere langs het Colosseum, de Trevi Fontein, de Spaanse trappen, Piazza Navona, Circus Maximus, het Pantheon, Piazza Venezia en kun je het Forum Romanum bezoeken. Daarnaast krijg je ook handige tips over restaurants, cafe’s en leuke plekjes in Rome.

Kosten van de fietstour
De drie uur durende fietstour door Rome kost 27,50 euro per persoon, voor kinderen tot 16 jaar kost de tour 22,50 euro. De prijs is inclusief het gebruik van de fietsen en begeleiding met een Nederlandstalige gids. De fietstour door Rome kun je eenvoudig online te reserveren via de website van Baja Bikes. De tour met Nederlandse gids wordt dagelijks georganiseerd om 09:45 en 15:00 uur.

Je kunt de tour kosteloos annuleren of wijzigen. Voor kinderen vanaf acht jaar zijn er speciale kinderfietsen beschikbaar, een kinderzitje tot 25 kilo is gratis. Het is ook mogelijk om een elektrische fiets te huren, dit dien je vooraf aan te geven en kost 20 euro per persoon extra.

Klik hier om de Rome highlights fietstour online te reserveren

Rome met kinderen fietstour

Ontdek Rome op de fiets samen met je kinderen tijdens deze speciale fietstocht voor kinderen. De fietstour voor kinderen duurt drie uur en is een aanrader voor iedereen die een bezoek brengt aan Rome met kinderen ouder dan 8 jaar. Als je kleine kinderen hebt kun je die ook meenemen dankzij het gratis kinderzitje. De fietstocht is vergelijkbaar met de Highlights van Rome tour, maar gaat op een rustiger tempo zodat de kinderen het tempo ook goed bij kunnen houden.

Met deze fietstocht door Rome krijg je alle hoogtepunten van Rome te zien en verteld de Nederlandstalige gids alles wat je moet weten over Rome en de vele bezienswaardigheden in de stad. Tijdens de Rome fietstour fiets je onder andere langs het Colosseum, de Trevi Fontein, de Spaanse trappen, Piazza Navona, het Pantheon, Piazza Venezia en Forum Romanum.

Kosten van de fietstour
De drie uur durende fietstour door Rome met kinderen kost 27,50 euro per persoon, voor kinderen tot 16 jaar kost de tour 22,50 euro. De prijs is inclusief het gebruik van de fietsen en begeleiding met een Nederlandstalige gids. De fietstour door Rome kun je eenvoudig online te reserveren via de website van Baja Bikes. De tour met Nederlandse gids wordt dagelijks georganiseerd om 09:45 en 15:00 uur.

Je kunt de tour kosteloos annuleren of wijzigen. Een kinderzitje tot 25 kilo is gratis. Het is ook mogelijk om een elektrische fiets te huren, dit dien je vooraf aan te geven en kost 20 euro per persoon extra.

Klik hier om de Rome met kinderen fietstour online te reserveren

Fietsen in Rome en fietstours in Rome

Studenten fietstour Rome

De studenten fietstocht door Rome is de ideale tour voor studenten en scholieren met een speciaal studententarief. Voor docenten is de tour zelfs helemaal gratis! Deze tour is uitermate geschikt voor scholen en leerlingen van het voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs. Maar ook voor universiteiten is dit de ideale manier om Rome te ontdekken op een ontspannen en leerzame manier.

De tour start in het centrum van Rome en gedurende drie uur passeer je alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad. Tijdens de tour leer je ondertussen ook een aantal verborgen stadsgeheimen kennen en krijg je nuttige informatie over de bezienswaardigheden in de Italiaanse hoofdstad.

Kosten van de fietstour
De drie uur durende fietstour door Rome heeft een voordelige prijs van 19,50 euro per persoon en is inclusief het gebruik van de fietsen en begeleiding met een Nederlandstalige gids. De studenten fietstour door Rome kun je eenvoudig online te reserveren via de website van Baja Bikes. De tour met Nederlandse gids wordt dagelijks georganiseerd om 14:00 uur.

Klik hier om de Rome studenten fietstour online te reserveren

Rome Panoramische Fietstour

Met de panoramische Rome fietstour zie je de Rome vanaf bovenaf. De tour start in het centrum van de stad maar al snel zul je in de heuvels van de stad fietsen. Vanuit de heuvels heb je een uniek uitzicht over de stad en zie je de mooiste plekjes van Rome vanaf grote hoogte.

De fietstocht brengt je onder andere langs het presidentieel paleis Quirinale (met uitzicht op St. Peter), de Trevi Fontein, Sant’ Angelo, Tibereiland, de drie-eenheid van de bergen (uitzicht op de Piazza di Spagna) en de Pincio terras (uitzicht op de stad) en Villa Borghese. In tegenstelling tot de andere fietstochten duurt de panoramische fietstocht vier en een half uur. De tocht is niet echt geschikt voor mensen die weinig fietsen aangezien je de heuvels in gaat.

Kosten van de fietstour
De 4,5 uur durende panorama fietstour door Rome kost 49,- euro per persoon, voor kinderen tot 16 jaar kost de tour 22,50 euro. De prijs is inclusief het gebruik van de fietsen en begeleiding met een Nederlandstalige gids. De panoramische fietstour door Rome kun je online reserveren via de website van Baja Bikes. De tour met Nederlandse gids wordt dagelijks georganiseerd om 09:00 of 09:45 uur.

Klik hier om de panoramische fietstour online te reserveren

Fietsen in Rome en fietstours in Rome

Privé fietstocht door Rome

Ben je met een grote groep in Rome of wil je zonder andere mensen een fietstocht door Rome maken? Dan kun je kiezen voor een privé fietstour door Rome. De gids staat tijdens deze privé tour door Rome open voor speciale verzoeken waardoor het mogelijk om de tour helemaal naar jouw eigen wens in te vullen. Ideaal als je bijvoorbeeld op vriendenweekend, familie uitje, bedrijfsuitje of vrijgezellen weekend bent in Rome.

Samen met een Nederlandstalige privé gids ga je op pad in Rome. Tijdens de Rome fietstour fiets je samen met de gids o.a. langs het Colosseum, de Trevi Fontein, de Spaanse trappen, Il Parlamento, Piazza Navona, het Pantheon, Piazza Venezia, Forum Romanum, Circus Maximus en Campo de Fiori.

Kosten van de fietstour
De privé fietstocht door Rome is te boeken vanaf 45 euro per persoon. Bij twee personen kost de tour 75 euro per persoon, als je met vier personen gaat is het 49 euro per persoon. De privé fietstour door Rome kun je eenvoudig online reserveren via de website van Baja Bikes. De tour met Nederlandse gids wordt dagelijks georganiseerd om 14:00 uur.

Klik hier om de privé fietstour online te reserveren

Overige fietstochten in Rome

Naast de bovenstaande fietstours in Rome worden er nog een aantal fietstochten en wandeltochten in en rondom Rome georganiseerd. Onder andere een combinatie van een fiets- en wandeltocht, een fietstocht met elektrische fietsen en een culturele fietstour behoren tot de mogelijkheden.

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van een aantal andere fietstochten door Rome en fietstours met een e-bike door Rome. Voor het complete aanbod van fietstochten in Rome kun je een kijkje nemen op de website van Baja Bikes of de website van GetYourGuide.

Omschrijving fietstour door Rome Prijs per persoon
Fietstocht van 2 uur langs bezienswaardigheden 23 euro p.p. Online reserveren
Rome avondrit per elektrische fiets 44 euro p.p. Online reserveren
Ontdek Rome: fietstocht van 3 uur 45 euro p.p. Online reserveren
3,5 uur durende Rome fietstocht met kleine groep 49 euro p.p. Online reserveren
Op een elektrische fiets langs de highlights 54 euro p.p. Online reserveren
E-Bike Hoogtepunten Ervaring met voedselproeven 55 euro p.p. Online reserveren
Halve dag panoramische tour per elektrische fiets 55 euro p.p. Online reserveren
Rome e-bike nachttour met eten en wijn proeven 59 euro p.p. Online reserveren
Film La Grande Belleza tour met elektrische fiets 60 euro p.p. Online reserveren
Fietstocht van 3 uur door Rome 67 euro p.p. Online reserveren
Fietstocht van 4 uur door centrum Rome 75 euro p.p. Online reserveren
Hoogtepunten per fiets + rondleiding door het Colosseum 75 euro p.p. Online reserveren
Rome by Night: privétour met pizza en fiets 100 euro p.p. Online reserveren
Rome privétour van 3 uur per fiets 100 euro p.p. Online reserveren

Boek je Rome excursies en tickets online

Hotel in Rome boeken?

 
Powered bij Booking.com

Weer Rome

Het is niet mogelijk om de tekst op deze pagina te kopiëren

error: Content is protected !!