Hotels in Rome

De beste tips voor een hotel in Rome en overnachten in Rome

Wat zijn de beste hotels om te overnachten in Rome? Zijn er in Rome goedkope hostels te vinden? Wat zijn de beste wijken in Rome om te overnachten? En wat zijn de luxe hotels van Rome? Het antwoord op deze vragen en de beste hoteltips voor Rome hebben wij voor je op een rijtje gezet.

Ben je op zoek naar een hotel in Rome voor je stedentrip naar de Italiaanse hoofdstad? In het centrum van Rome zijn er honderden hotels, hostels en appartementen te vinden waar je prima kunt overnachten. Qua hotels is er in Rome voor ieder wat wils, van betaalbare hostels even buiten het centrum van de stad tot super-de-luxe hotelkamers in één van de vijf sterren hotels in Rome en van een budgethotel tot de middenklasse hotels welke in het centrum van de stad liggen. De bekende hotelketens zoals Ibis, Best Western, Hilton, Marriot, Mercure, Sofitel en Jumeirah zijn allemaal in het centrum van de stad te vinden.

Voor een compleet overzicht van alle hotels in Rome kun je het beste een kijkje nemen op de website van Booking.com. De duurste hotels van de stad zijn voornamelijk in het centrum van Rome te vinden. Als je iets verder uit het centrum van de stad gaat zoeken, kun je goedkopere hotelkamers vinden. Let ook op de ligging ten opzichte van een metrostation, als je een hotel dichtbij een metrostation kiest kun je vaak binnen 10 minuten in het centrum van Rome zijn.

Boek je Rome tickets & tours in Rome online

De beste Rome excursies en activiteiten

Het is niet mogelijk om de tekst op deze pagina te kopiëren

error: Content is protected !!